Usi metalice de exterior, de intrare si de interior, echipate cu sisteme germane de securitate

Modele de usi metalice
Modele de usi metaliceUsa Metalica Safe Multipunct
usa metalica Ikon
Usa metalica IkonUsa Metalica laminata

Usi metalice cu dimensiunea standard 880x2060 mm, la cerere fiind executata orice dimensiune in unul sau doua canaturi. Asigura izolarea termica si fonica prin injectarea de spuma poliuretanica in caseta blatului de usa.

Datorita finisajului ce imita o gama variata de furniruri, usile se pot incadra in orice tip de design interior. Multiplele variante de sisteme de securitate germane asigura o protectie ridicata impotriva efractiei. Tabla poate fi si galvanizata, oferind o rezistenta ridicata la coroziune. Usile pot fi livrate si vopsite in camp electrostatic in orice culoare RAL.

Variante de usi metalice antiefractie echipate cu sisteme germane de inchidere si preturi:

NOU! - Usa metalica pentru apartamente placata cu HDF

Usa metalica de apartament placata cu panouri din HDF. Panourile pot fi cu model sau drepte (lise). Usa cu agrement conform EN 1627, clasa 3 antiefractie. Sistemele de securitate sunt produse in Germania/Italia, avand o rezistenta sporita la metodele uzuale de incercare de intrare prin efractie. Are un desing modern. Culori disponibile: stejar, wenge, nuc si mahon. Mai multe detalii..

NOU! - Usa metalica placata cu panouri laminate

Usa metalica de intrare, placata cu panouri laminate. Usa este confectionata din tabla zincata (galvanizata), cu ramforsari pe toata suprafata. Datorita tablei zincate, usa se poate monta la exterior, fiind o usa rezistenta la intemperii. Tocul usii este vopsit in camp electrostatic, RAL 9005, anti-zgarieturi. Mai multe detalii..

NOU! - Usa metalica de uz general

Usi metalice de uz general intr-un canat sau doua canaturi. Ideale ca usi pentru birouri, depozite, institutii publice sau private. Foaia usii tip Sandivch este din otel galvanizat (tabla zincata) cu grosimea de 1.5 mm. Foaia de usa este in interior cu o structura tip fagure, cu ramforsari interioare si doua balamale. Tocul este din otel galvanizat cu grosimea de 1.5 mm. Mai multe detalii..

NOU! - Usa rezistenta la foc

Usi rezistente la foc 60 de minute sau 120 de minute, simple sau duble. Usile sunt produse in conformitate cu directiva europeana pentru usi rezistente la incendiu, EN 1634-1, grosimea usii fiind de 51 mm. Foaia de usa este tip sandvich, executata din tabla zincata (otel galvanizat), la interior fiind plina cu vata minerala ignifuga (material rezistent la foc) de mare densitate, cu o izolatie mare termica si fonica (100 kg/mc). Mai multe detalii..

Alte tipuri de usi metalice:

Usa metalica pentru apartamente placata cu HDF

Usi metalice MACO NOBILA / CIVICA 2

Usile metalice antiefractie model NOBILA sunt realizate la nivelul standardelor europene, pe baza unor solutii proprii moderne, ce imbina securitatea ridicata cu un finisaj elegant.

Securitatea usii este data de constructia robusta a casetei metalice interioare, ramforsata pe zona sistemelor de siguranta si prin folosirea unor incuietori ce foarte buna calitate.

Usi metalice SAFE MULTIPUNCT

Usa metalica echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii, Serrature Italia. Sistemul este realizat din otel de cea mai buna calitate, oferind o rezistenta sporita la efractie. Usa este dotata cu cilindru Basi CX 6 cu 6 verturi si pini antigaurire. Usa are o rezistenta de cel putin 20 de minute la metodele uzuale de spargere

Usi metalice SAFE MULTIPUNCT PZ

Usi metalice WDK 1

Usi metalice WDK 2

Usi metalice WDK 3

Usi antiefractie 100% SECURE

Usi metalice blindate placate cu panouri din lemn si MDF

Montajul usilor metalice (inclusiv umplerea tocurilor cu beton, fara refacerea zugravelii, a zidariei si glafuri) costa 250 RON.

Usile metalice sunt realizate din tabla de 1,25 mm, cu intariri de aceeasi grosime in zona yalelor. Pentru usile montate la exterior se recomanda zincarea (galvanizarea) tablei pentru a spori rezistenta la intemperii. Se pot realiza la cerere usi de orice dimensiune, in unul sau doua canaturi.

Variantele de usi metalice de mai sus sunt realizate de noi tinand cont de raportul grad de securitate/pret. Evident putem realiza orice alte configuratii de usi metalice in functie de nevoile de securitate si bugetul clientilor.

Variante de executie:

Usi in functie de nevoile de securitate si bugetul clientilor.
Variante de executie

Galerie foto

Promotie - Usi metalice blindate placate cu panouri din MDF

Usa metalica import Cehia

 

 • Usa cu agrement EN 1627, testata conform normelor europene
 • Cele mai solide usi metalice de pe piata din aceasta categorie
 • Finisare exterioara cu panouri din MDF (la exterior se folosesc panouri HDEX)
 • Schelet din otel cu cadru din otel si ramforsari pe toata suprafata usii
 • Rezistenta la foc - (30 minute) EI 30, EW 30*
 • Garnituri de etansare impotriva curentilor de aer
 • Izolare fonica 42 dB
 • Izolare eoliana - clasa 3
 • Cea mai ieftina usa metalica din clasa ei de securitate!

  Detalii

  Vezi demonstratia video!

   

  Promotie - Usi metalice placate cu panouri din HDF

  Usa metalica import Cehia

   

 • Cele mai solide usi metalice de pe piata din aceasta categorie
 • Sistem de inchidere multipunct in 3 directii Serrature Italia
 • Schelet din otel cu cadru din otel si ramforsari pe toata suprafata usii
 • Tabla de 1,25 mm zincata (se poate monta in exterior fiind rezistenta la intemperii: ploaie, soare puternic, zapada, vant, etc)
 • Rezistenta la foc (15 minute)
 • Izolatie termica U = 0,8
 • Izolare fonica 33 dB
 • Izolare eoliana - clasa 3
 • usa este testata conform normelor europene
 • Cea mai ieftina usa metalica din clasa ei de securitate!

  Detalii

  Vezi demonstratia video!

  Cere informatii